LOST: Seizoen 6

poster

Regisseur: J.J. Abrams
Acteurs: Naveen Andrews, Daniel Dae Kim, Emilie de Ravin, Michael Emerson, Matthew Fox, Mira Furlan, Josh Holloway, Yoon-jin Kim, Evangeline Lilly, Elizabeth Mitchell, Terry O'Quinn en Marsha Thomason
Land: Verenigde Staten
Genre: Avontuur / Drama
Jaar: 2010
Beoordeling: 3/4

Omschrijving: En dit is waar het allemaal op neerkomt. De meest innovatieve en meeslepende serie van tv komt tot een verbluffend einde in LOST: Het complete zesde en laatste seizoen. Deze zeer populaire en epische dramaserie zal eindelijk het lot onthullen van de overlevenden van Oceanic 815 en iedereen die zich bij hen heeft gevoegd, en zal nog meer geheimen aan het licht brengen met nooit-eerder-vertoond materiaal dat alleen op dvd beschikbaar is!
In de nasleep van een gigantische explosie verandert de realiteit voor iedereen die iets met het mystieke eiland te maken heeft. Ontdek wat hun ultieme lotsbestemming is, op dvd & Blu-ray, compleet met spannend bonusmateriaal en een fascinerende samenvatting om je weer op de hoogte te brengen van alles dat je moet weten over deze geliefde serie. Maak je LOSTcollectie compleet met deze spectaculaire 5-disc set, en beleef de laatste 17 afleveringen van een mijlpaal in de geschiedenis van televisie.
Talen: English
Ondertiteling: Dutch
Duur: 1110 min
Aantal Discs: 6
Regio: DVD Zone 2
Framerate: 25
Audio Formaat: DVD Dolby Surround
URL: http://www.fame.nl/artikel/2703/Lost-seizoen-6.html