House M.D.: Season 6

poster

Regisseur: Universal Studios
Acteurs: Anne Dudek, Lisa Edelstein, Omar Epps, Peter Jacobson, Hugh Laurie, Jennifer Morrison, Kal Penn, Robert Sean Leonard, Jesse Spencer en Olivia Wilde
Land: Verenigde Staten
Genre: Drama
Jaar: 2009
Beoordeling: 3/4

Omschrijving: Bereid je voor op een hoge dosis medische mysteries met 21 nieuwe afleveringen van de ongemeen boeiende tv serie House.

In het briljante zesde seizoen kruipt Hugh Laurie weer in de huid van Dr. Gregory House, een rol waarvoor hij een Golden Globe® en een Primetime Emmy® Award-nominatie in de wacht sleepte.

House begint het seizoen in een erg ongemakkelijke positie: ver weg van zijn vertrouwde ziekenhuispraktijk. Hij werkt zich uit de naad om zijn licentie te heroveren en zijn leven weer op de rails te krijgen. Ook voor zijn collega's breekt een moeilijke periode aan, met interne strubbelingen, morele dilemma's en hun eigen complexe verhoudingen met House. En wanneer hij dan eindelijk - koppiger dan ooit - terugkeert, wordt al snel duidelijk dat het Academisch Ziekenhuis van Princeton-Plainsboro nooit meer hetzelfde zal zijn.
Talen: English
Ondertiteling: Dutch
Duur: 969 min
Aantal Discs: 6
Regio: DVD Zone 2
Framerate: 25
Audio Formaat: DVD Dolby Digital 5.1
URL: http://www.mediadis.com/video/detail.asp?id=602302